BÜYÜK EFES SANAT GÜNLERİ BAŞLIYOR

Swissôtel Büyük Efes, bu yıl üçüncüsü düzenlenen “Büyük Efes Sanat Günleri” ile yılın ilk sanat etkinliğine ev sahipliği yapıyor.

24-25 Şubat 2017 tarihleri arasında, Swissôtel ve Büyük Efes Sanat işbirliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi ve Konak Belediyesi’nin sponsorluğunda gerçekleşmektedir.

24-25 Şubat’ta, 12:00-19:00 saatleri arasında otelin Kordon salonu ve genel alanlarında gerçekleşecek sanatçı, sanat galerilerisi ve sanat aktörlerini bir araya getiren etkinlikte, Konak Belediye Başkanı Sn. Sema Pektaş’ın ve Ankara Atakulenin mimarı Y. Mimar Sn. Ragıp Buluç da bu yıl ki panellerimizde konuşmacı olacaklardır.

Ayrıca FREYWILLE Büyük Efes Sanat Günleri’nde Dünyada ilk defa görücüye İzmir’de çıkacak olan “Hundertwasser Imperial”; Avusturya’lı marjinal sanatçı Friedensreich Hundertwasser’in Kunsthaus, Viyana’da sergilenen 1969 yılı imzalı “Irinaland” isimli tablosundan alınan ilham ile tasarladığı en yeni koleksiyonu ve dünyaca ünlü sanatçı Gustav Klimt ‘in “The Kiss” tablosundan ilhamla tasarlanılan “Ultimate The Kiss” koleksiyonu ile Fransız empresyonist sanatçı Claude Monet’in ünlü nilufer çiçeklerine adanan “Orangerie” koleksiyonları ile İzmir’deki severleriyle buluşuyor.
Fransız Kütür Merkezi’nin katkıları ile Grégory Lasserre & Anaïs met den Ancxt’in İnteraktif ve sesli ağacı “Phonofolium”, Swissotel Büyük Efes İzmir’in Kongre girişinde sanatsever ile buluşacak.
Büyük Efes Sanat Günleri’nde katılımcı kurumlar 200’e aşkın sanat eserine ev sahipliği yapacak olup, sanatseverler 12:00 ile 19:00 saatleri arasında Swissotel Büyük Efes’in Kordon salonlarında bu sanat ziyafetinde ve tüm etkinliklere ücretsiz katılabileceklerdir. Ayrıca Büyük Efes Sanat Koleksiyonu’nu görmek isteyen sanatseverler 0232 414 51 76 nolu telefondan randevu alabileceklerdir.
Katılımcı Kurumlar:
Arkas Sanat Merkezi, Asay Sanat, ECN Art Gallery, Ege Fotoğraf ve Sinema Amatörleri Derneği (EFSA), Erciyes Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi, Fransız Kültür Merkezi, Frey Wille Pure Art (İstanbul), Galerim Sanat Galerisi (Ankara), Konak Belediyesi Güzelyalı Kültür Merkezi Sanat Galerisi, No2 Sanat, Yaşar Eğitim ve Kültür Vakfı / Selçuk Yaşar Resim Müzesi ve Sanat Galerisi

Büyük Efes Sanat Günleri 2017 Süresince Gerçekleşecek Etkinlikler